Novice

[Maribor, 24.3.2017] Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) je danes, v petek 24.3.2017, v Uradnem listu RS št. 14/2017 objavil javni razpis P2 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij, preko katerih lahko mlada inovativna podjetja s potencialom rasti dostopajo do nepovratnih sredstev, ki so namenjena razvoju produkta.
Dan odprtih vrat Slovenskega podjetniškega sklada je bil namenjen vsem zainteresiranim mikro, malim in srednjevelikim podjetjem, ki načrtujejo izvedbo novih investicij oziroma poslovnih vlaganj v letu 2017 in so želeli pridobiti čimveč informacij o prostih finančnih spodbudah SPSa.
Za vse, ki se boste prijavili na tekmovanje Start:up Slovenija 2017 in zagonsko subvencijo P2 ter investicije SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada, objavljamo zbirni pregled ključnih datumov, korakov za prijavo in značilnosti posameznih produktov glede na razvojno fazo vašega stratup podjetja.
Slovenski podjetniški sklad bo tudi letos ponovno ponudil spodbude za zagon inovativnih podjetij, Tekmovanje Start up Slovenija pa je priporočljiv element pred prijavo na razpis.
Preko Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) bodo lahko mlada inovativna podjetja letos že četrto leto zapored dostopala do semenskega kapitala. Instrument se je izkazal kot odličen finančni vir financiranja za inovativna start-up podjetja, ki v začetnih fazah razvoja nujno potrebujejo dodaten kapital za lažji vstop na trg, hitrejšo rast na trgu ali globalni preboj.
[Ljubljana, 14. marec 2017] Že šesti investicijski krog SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada ter deseto izvedbo tekmovanja Start:up Slovenija s P2 smo tudi letos uradno začeli z dogodkom Forumu 100% start:up, ki je včeraj  potekal v Tehnološkem parku Ljubljana.
Spoštovani! Vabimo vas na DAN ODPRTIH VRAT SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA KDAJ: v petek, 24.03.2017 (od 10:00 do 13:00 ure) KJE: v Mariboru – v poslovni coni Tezno (poslovna zgradba Menerga)
Slovenski podjetniški sklad bo tudi letos ponovno ponudil spodbude za zagon inovativnih podjetij, Tekmovanje Start up Slovenija pa je priporočljiv element pred prijavo na razpis
Že šesti investicijski krog SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada ter deseto izvedbo tekmovanja Start:up Slovenija s P2 bomo tudi letos pomladi podrobno predstavili na Forumu 100% startup.
Z garancijami Slovenskega podjetniškega sklada lažje, hitreje in ceneje do bančnih kreditov Maribor, 17. februar 2017 - Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) je danes v Uradnem listu RS št. 8/2017 objavil javni razpis za odobravanje garancij za zavarovanje bančnih kreditov z oznako P1 plus 2017.
Top