TERMIN: 7. in 8. oktober 2021

LOKACIJA: Institut ”Jožef Stefan”, Jamova cesta 39, Ljubljana

ORGANIZATOR: Center za prenos tehnologij in inovacij s partnerji

 

ittc  

Mednarodno uveljavljena konferenca ITTC (International Technology Transfer Conference) bo v 14. izvedbi znova povezala strokovnjake za prenos tehnologij, raziskovalce, podjetnike, politične odločevalce in predstavnike podpornega okolja. Po zgledu iz preteklih let bodo v raznolikem programu izvedeni naslednji programski sklopi:

  1. Uvodna predavanja o premagovanju tehnoloških izzivov na poti od razvoja ideje h končnemu produktu/storitvi s pomočjo Proof-of-Concept (PoC) financiranja.
  2. Tekmovanje za izbor najboljše inovacije s tržnim potencialom, ki prihaja z javnih raziskovalnih organizacij. Najbolje ocenjena ideja/predstavitev s strani mednarodne komisije bo prejela nagrado v višini 2.500 evrovPrijava za sodelovanje do 31. avgusta 2021.
  3. Predstavitev znanstvenih prispevkov o prenosu tehnologij in intelektualni lastnini. Prijava za sodelovanje do 17. avgusta 2021.
  4. Okrogla miza o upravljanju intelektualne lastnine s strokovnjaki in podjetniki
  5. Predstavitev uspešnih raziskovalnih projektov, financiranih z javnimi sredstvi, in možnosti njihove (nadaljnje) komercializacije.
  6. Podelitev prestižnih nagrad WIPO Medal for Inventors in WIPO IP Enterprise Trophy.
  7. Dvostranska virtualna srečanja med raziskovalci in podjetniki (R2B) za raziskovalno-poslovna sodelovanja. Prijava do 5. oktobra 2021.

Udeležba je brezplačna.

Več informacij in prijava: http://ittc.ijs.si

Vljudno vabljeni !

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice