Pomlad se prebuja, z njo pa tudi nova sezona podpore mladim inovativnim startupom, ki jo že vrsto let zapored izvaja Slovenski podjetniški sklad. Ne glede na fazo, v kateri se pravkar nahaja vaše podjetje, ima Sklad za vas rešitev. Pred vami je 5 dogodkov, na katerih bo Sklad predstavil 3 sveže razpise, ki ne prinašajo le denarja, temveč tudi neprecenljivo mentorsko pomoč, prave povezave in zagon za nove podvige.

Start:up roadshow dogodki

Pridite na dogodke, kjer boste dobili ključne informacije o razpisih, spoznali ocenjevalne kriterije, proces predselekcije, pomembne datume in roke za prijavo ter številne nasvete, kako uspeti na razpisu. Izkoristite tudi možnost osebnega svetovanja in preverite, ali je vaša ideja primerna za razpis.

Osrednji promocijski dogodek: Forum 100% Start:up  – ONLINE

Ljubljana: 9. marec ob 13.00  

Dogodki po Sloveniji – V ŽIVO IN ONLINE

Maribor: 10. marec ob 9.00 na Tovarni podjemov  
Velenje: 10. marec ob 15.00 v SAŠA inkubatorju
Kočevje: 11. marec ob 9.00 v Podjetniškem inkubatorju Kočevje
Nova Gorica: 11. marec ob 15.00 v Primorskem tehnološkem parku 

Število udeležencev na dogodkih je omejeno, zato, da lahko vsak dobi odgovore na svoja vprašanja. Pravočasno si zagotovite svoje mesto!

Razvijte svoj produkt/storitev s pomočjo 54.000 evrov nepovratnih sredstev

Točno ta znesek vam namreč Sklad ponuja v okviru razpisa P2. Do njega lahko dostopate podjetja, ki ste registrirana v Sloveniji, organizirana v obliki s.p., d.o.o. ali zadruge ter (bo)ste podjetje vpisali v Poslovni register med 1.1.2020 in 15.3.2021.

Pomemben pogoj razpisa je, da je vaš produkt še v fazi razvoja in ni dokončan, ste pa ga že validirali pri zgodnjih uporabnikih.

Ključne informacije o razpisu najdete v brezplačnem priročniku, ki vam bo prav tako pomagal ugotoviti, ali je vaša ideja primerna za razpis.

Več preberite tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice