Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport tudi letos organizira nacionalno konferenco o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva, že peto po vrsti.

V središče pozornosti postavljajo »Greenovated in Slovenia«, saj želijo poudariti pomen zelenih in inovativnih prebojnih rešitev, ki jih ustvarjajo naša podjetja za višje pozicioniranje na tujih trgih.

Udeležence bosta nagovorila gostitelja, Tanja Fajon, podpredsednica vlade in ministrica za zunanje in evropske zadeve in Matjaž Han, minister za gospodarstvo, turizem in šport.

Z odličnimi sogovorniki, med katerimi bo tudi direktorica Slovenskega podjetniškega sklada, mag. Maja Tomanič Vidovič, bomo spregovorili o trendih mednarodnega poslovanja, o prepoznavnosti, izzivih in priložnostih za izvozno usmerjeno slovensko gospodarstvo. Nastopajoči iz javnega in zasebnega sektorja bodo predstavili, kako se lahko podjetja bolj izrazito vključujejo v mednarodne programe in projekte mednarodnega razvojnega sodelovanja ter kje so priložnosti za zelene, inovativne in visokotehnološke rešitve v svetu.

Udeleženci bodo imeli možnost individualnih srečanj z ekonomskimi svetovalci in poslovnimi klubi na tujih trgih.

Udeležba je brezplačna.

Prijave so možne do 16. junija 2023. Neudeležbo brez prijave se zaračuna.

Odjavite se lahko do najkasneje 17. junija 2023 na spletni platformi B2match. Po tem roku se, v primeru neudeležbe brez pravočasne odjave, zaračuna 80,00€ na udeleženca organizacijskih stroškov.

Na spletni strani SPIRITa si oglejte program dogodka in se prijavite.

Odgovorna institucija: Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport
Kontaktni podatki: 01 400 33 11, gp.mgts@gov.si

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice