Podjetniški forum je dogodek, ki vsako leto znova in znova združi od 150-200 podjetnikov oziroma ljudi, ki soustvarjajo podjetniško okolje. Gre za brezplačen dogodek s katerim se želi nadgraditi aktualne podjetniške projekte časopisne hiše Finance in z njimi še bolj poudarjati kako  pomembna za slovenski gospodarski razvoj so inovativna podjetja in posamezniki.


Na 7. Podjetničkem forumu, ki bo potekal 7. decembra med 17. in 20. uro v Kristalni palači v Ljubljani, se bo razpravljalo kako sodobna tehnologija spreminja poslovanje, kje se skrivajo poslovne priložnosti na javnih dražbah, kakšne novosti pripravlja tržni inšpektorat za gospodarstvo, kaj vse lahko malo podjetje prodaja na tujih trgih.

Slovenski podjetniški sklad bo vsem udeležencem dogodka na voljo v sklopu organizirane INFO TOČKE. Pridobili boste lahko koristne informacije o finančni ponudbi Sklada za leto 2017. 

Na zaključni dogodek Podjetniški forum – forum najboljših so vabljeni vsi, ki so v preteklih letih sodelovali na tekmovanju za Najpodjetniško idejo, vsi ki so sodelovali v rubriki Podjetniški zmagovalec, ter vseh 21 podjetnikov, ki bodo predstavljeni na sedmih regionalnih forumih v letu 2015. V sklopu regijskih forumov je posebna pozornost namenjena podjetnikom v regiji, saj so prav ti gonilo razvoja regije. Na vsakem od regionalnih forumov se predstavijo “trije najboljši podjetniki”, tako da je na koncu leta prijavljenih 21 podjetniških zgodb, ki jih preko video predstavitve častnik Finance predstavi na spletu, vsa ta podjetja pa so povabljena tudi na zaključni dogodek – Podjetniški forum. 

Več o dogodku lahko preberete tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice