Ekipa društva Cancel vas na Cancel konferenco, IT ‘community’ konferenco, ki se bo letos odvila 29. in 30. septembra 2015 v Primorskem tehnološkem parku, v Novi Gorici.

Aktualne vsebine in novosti iz področja informacijskih tehnologij bo na predavanjih in delavnicah delilo več kot 30 vrhunskih IT strokovnjakov.

Predkonferenčni dan bo potekal v petih vsebinskih sklopih (Linux, Internet stvari, Web – asp.net, c#, Modern Datacenter, SQL Serverji za razvijalce) in bo namenjen tako teoriji kot praktičnim predstavitvam.

Na sami konferenci pa bo moč slišati kar 30 aktualnih predavanj. Pokrite bodo najrazličnejše vsebine, od novosti šeste evolucije programskega jezika c# do odgovorov na vprašanja: “Ali so hekerji res največja težava? ” ter “Kako smo skrbeli za varnost na prvih Evropskih igrah Baku 2015?”.

Več o programu – http://www.cancel.si/program.html.

Prijave na konferenco so že odprte. Ekipa društva Cancel vas vabi, da se jim pridružite in preživite dva dni v družbi strokovnjajkov in ljubiteljev informacijskih tehnologij.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice