COBIK BioPharm 2022

Ekosistemi uspevajo, kjer prijateljstva rastejo.

Mednarodna konferenca o biotehnologiji, farmaciji in zdravju

24. oktober 2022, ZZZS, Jakopičeva dvorana, Ljubljana

PRIJAVA NA KONFERENCO

Farmacija je paradni konj slovenskega gospodarstva, vsi poznamo obe vodilni podjetji. A kar je splošni javnosti manj znano, je hkratna rast znanja, fakultet, inštututov, laboratorijev in vse bolj tudi številnih podjetij, med katerimi nekatera že obvladujejo globalne niše.

Čas je za vzpostavitev ekosistemske platforme. Čas je, da od nišnih ekspertov preidemo v strateško globalno iniciativo. Že danes smo tretji največji izvoznik medicinskih produktov na svetu glede na število prebivalcev.*

Na konferenci se bodo predstavili najpomembnejši predstavniki ekosistema, hkrati bo konferenco obiskala visoka delegacija iz Kube. Izpostavljamo:

  • Mateja Urlep, vodilna pri vzpostavitvi prve tovarne podobnih bioloških zdravil na svetu
  • Stephen Minger, biotehnolog svetovnega formata, ki si je za dom izbral Ljubljano
  • Ministrska okrogla miza: potrjeno je sodelovanje dveh ministrstev

* vir: WorldsTopExports

PROGRAM KONFERENCE

Naročniki

Glavni organizator

Konferenčni organizacijski partner

Podporniki

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike od 2014 do 2020.

 

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice