Spoštovani podjetniki,
CO BIK znotraj projekta COINVEST v sodelovanju s partnerji prireja 11. novembra 2014 v Novi Gorici že tretjo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2014«, na kateri se bo predstavilo 12 izbranih startupov / projektov skupini več kot 25 investitorjev iz EU, Rusije, Izraela in ZDA.

Vabimo vsa prebojna startup podjetja in projekte, da se prijavijo. Izbrani startupi bodo pred konferenco dobili brezplačen 4 tedenski profesionalni »pitching« trening v startup šoli Hekovnik. Najboljša startupa na konferenci se bosta uvrstila na regionalno investicijsko Coinvest konferenco 2015, ki bo potekala na Krfu, Grčija, možnosti za širjenje, mreženje in pridobivanje investicij pa so neomejene. Prijave potekajo preko elektronskega obrazca, ki se nahaja na http://www.coinvest.si/site/project-application, razpis pa si lahko ogledate na http://www.coinvest.si/site/call-for-projects-2014.

Zadnji rok za prijavo je 30. september 2014. Letak z več informacijami se nahaja v priponki.

Kontaktna oseba za startupe / projekte: Miha Prebil, miha.prebil@coinvest.si, 040 58 22 58.

Ekipa COINVEST

Laboratorij za odprte inovacijske sisteme, COBIK, www.coinvest.si).

Letošnja konferenca poteka v okviru projekta Pacinno in je del tridnevnega investicijskega dogodka 2014 COINVEST Venture Days.
Projekt delno financira Evropska unija, Instrument za predpristopno pomoč.

Več o dogodku najdete tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice