V seriji crowdfunding dogodkov že korakamo počitnicam naproti. Z organizatorji bodo ustvarjalci specializirane platforme za množično financiranje, s pomočjo katere se zbirajo donacije za zagon različnih turističnih projektov, donatorji pa lahko nato v zameno koristijo turistične storitve, ki so jih podprli.

Čeprav avtorji in razvijalci platforme Travelstarter prihajajo iz Slovenije, se na njej zbirajo sredstva za financiranje projektov s celega sveta. Za njimi je že nekaj uspešno financiranih projektov in zanimalo nas bo, kako so uspeli prepričati podpornike, predvsem pa, kaj lahko svetujejo drugim tovrstnim projektom. 

Pogovarjali se bodo tudi o trendu množičnega financiranja na polju turizma, priložnostih in slabostih ter obetih za prihodnost, predvsem na področju lastniškega modela množičnega financiranja. Zanimalo nas bo tudi, kako lahko ta model pripomore k razvoju slovenskega turizma in ali lahko pred prodajo dvomljivim investitorjem reši katerega od nasedlih projektov.

Vljudno vabljeni na dogodek, ki bo v sredo 17.6. ob 18:00 v kreativnem centru Poligon.

Prosim delite to vabilo tudi z ostalimi, za katere menite, da bi jih utegnilo zanimati.

Več si lahko prebereta na:
https://www.facebook.com/events/1622475288038832/

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice