Z Instituta “Jožef Stefan” so nas obvestili, da bodo letos, tako kot vsako leto organizirali tradicionalne Štefanove dneve, ki običajno potekajo konec marca, saj 24. marca praznujejo obletnico rojstva velikega slovenskega znanstvenika, Jožefa Stefana. Za zaključek Štefanovih dni bodo v soboto, 23. 3. 2013, organizirali dan odprtih vrat Inštituta “Jožef Stefan”. Zaradi velikega zanimanja za obisk, so dan odprtih vrat razširili na teden odprtih vrat (18. 3. – 25. 3. 2013).

V ta namen so pripravili Programe obiskov tako za laboratorije na Jamovi kot tudi za Reaktorski center, kjer oglede omogoča in organizira Informacijski center za jedrsko tehnologijo (ICJT).
Vsi enkratni obiski Instituta so organizirani zastonj, saj želijo vzpostaviti pristen stik gospodarstva z znanostjo. V tem času vabijo vsa zainteresirana podjetja, da si ogledajo raziskovalno delo in enote na Institutu “Jožef Stefan”. Skladno z vašimi željami vas bodo povezali z raziskovalci Institua, ki bi vam lahko pomagali pri nadaljnem razvojnem delu vašega podjetja.

Zainteresirani jih lahko kadarkoli kontaktirajo preko spletnega naslova ijsobiski@ijs.si in telefonske številke 01 477 3224.

Več podrobnosti lahko preberete na www.ijs.si/ijsw/DOV.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice