Ob 10. obletnici delovanja e-Vem, državnega portala za podjetja in podjetnike Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT, GZS, OZS, AJPES, FURS, ZRSZ in ZZZS, upravnimi enotami in drugimi točkami Vem v prvem tednu novembra na določenih točkah Vem v desetih večjih mestih po Sloveniji pripravlja posebne dneve za podjetne.

Dogodki so namenjeni vsem, ki jih podjetništvo zanima, potencialnim in obstoječim podjetnikom, mladim, ki se izobražujejo na tem področju, oziroma vsem, ki razmišljajo o vstopu v podjetništvo.

Obiskovalci dogodka se bodo na “svoji” točki Vem v okviru vsebinskih predstavitev lahko seznanili z vsemi možnostmi, ki jih država nudi za lažji začetek poslovanja.Predstavljene jim bodo poslovne priložnosti, ki so na voljo v dotični regiji, kakor tudi primeri dobrih poslovnih praks.

Na enem mestu se bodo obiskovalci lahko tudi srečali s predstavniki vseh ključnih institucij, s katerimi kot poslovni subjekti kominicirajo in sodelujejo (SPIRIT, GZS, OZS, AJPES, FURS, ZRSZ in ZZZS). Poleg predavanj bodo obiskovalcem na voljo tudi osebna svetovanja o o začetku ali zaključku poslovanja, davkih, zaposlovanju, pripravah poslovnega načrta in drugih aktualnih poslovnih vprašanj.

Dogodki se bodo zvrstili od 2. do 6. novemba 2015 v popoldanskem času (od 13. do 17. ure) v 10 večjih mestih po Sloveniji .Vstop na dogodek je prost.

Seznam lokacij in terminov dogodka

MESTO regija

lokacija TOČKA VEM

TERMIN DOGODKA

LJUBLJANA

Dimičeva ulica 13, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije, Ljubljana

2. NOVEMBER 2015

MURSKA SOBOTA

Lendavska 5a, RRA Mura, Murska Sobota

2. NOVEMBER 2015

MARIBOR

Titova cesta 63, Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor

3. NOVEMBER 2015

KRANJ/RADOVLJICA

Gorenjska cesta 18, Upravna enota Radovljica

3. NOVEMBER 2015

NOVA GORICA

Trg Edvarda Kardelja 1, Izpostava AJPES Nova Gorica

4. NOVEMBER 2015

NOVO MESTO

Podbreznik 15, Podjetniški inkubator Podbreznik,

4. NOVEMBER 2015

VELENJE

Rudarska cesta 3, Izpostava AJPES Velenje

5. NOVEMBER 2015

CELJE

Cesta na Ostrožno 4, Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje

5. NOVEMBER 2015

KOPER

Pristaniška ulica 10, Izpostava AJPES Koper

6. NOVEMBER 2015

PTUJ

Vošnjakova 13, Območna obrtno-podjetniška zbornica Ptuj

6. NOVEMBER

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice