Slovenski podjetniški sklad je danes, 15.03.2013, objavil v Uradnem listu RS št. 22/2013 in na spletni strani javni razpis subvencij za zagon podjetij – P2A 2013. Nepovratna sredstva, ki jih zagotavlja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo so namenjena spodbujanju ustanovitve in zagona inovativno naravnanih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja.

Namen razpisa je spodbuditi uspešen prenos razvojnih idej podjetnih posameznikov in skupin v tržno uspešne podjeme. Pričakovan rezultat razpisa je ustvarjanje novih inovativno naravnanih podjetij s potencialom rasti, komercializacije novih proizvodov in storitev.

Z razpisom Slovenski podjetniški sklad podpira skupino perspektivnih podjetij, ki se nahajajo v najbolj občutljivi razvojni fazi. Še posebej je razpis namenjen podjetjem, za katere je značilna visoka vsebnost znanja, potencial hitre rasti, izobrazba in ekspertno znanje zaposlenih, višja dodana vrednost na zaposlenega in nastop v globalni tržni niši.

Več o razpisu najdete tukaj.

SPOROČILO ZA JAVNOST

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice