Več kot 50 vrhunskih govornikov iz Evrope in ZDA, več kot 50 mednarodnih investitorjev in rekordno število prijavljenih tujih ter domačih udeležencev, ki jih je več kot 800!

To je le nekaj številk letošnje konference PODIM, na kateri so med drugim premierno predstavili Kolektorjev sklad za financiranje start-up podjetij, novo 300.000 € vredno investicijo ljubljansko-londonskega start-upa Eurosender in finaliste za nagrado Start-up leta 2016.

Slovenski podjetniški sklad je predstavil rezultate ob deseti obletnici podpiranja start-up podjetij, Nova KBM pomen vključevanja finančnih ustanov v že začetne faze delovanja start-upov, Tehnološki park Ljubljana pa model učinkovitega delovanja enega največjih subjektov inovativnega okolja v Sloveniji. Letos smo organizatorji konference PODIM veseli tudi podpore domačega mesta, ki se s pomočjo projektov, kot sta Start:up Maribor in Invest in Maribor, razvija v dinamično regijsko start-up vozlišče.

 

V PODIM start-up katalogu se letos predstavlja natanko 106 start-up podjetij iz 12-ih držav. PODIM katalog najdete tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice