UNIDO (Organizacija Združenih narodov za industrijski razvoj) v pripravah na tretji evroazijski forum žensk na temo novih možnosti za ženske v digitalni dobi, ki bo potekal od 13. do 15. oktobra 2021 v Sankt Peterburgu v Ruski federaciji, organizira  5. spletni seminar (Webinar 5) zapored, ki bo govoril o Učenju digitalnih veščin: usklajevanje rastoče ponudbe učnih vsebin za ženske, ki potrebujejo digitalne veščine na spreminjajočem se trgu.

Webinar 5 bo potekal 28 septembra 2021 od 13 do 14:30 ure preko spleta. Zainteresirani se lahko prijavijo na seminar na naslednji povezavi: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xznuLM3vSwOWz-NQw9ao6w

Gre za enega od serij šestih tematskih spletnih seminarjev, ki bo slušateljem omogočil, da si ogledajo obstoječe najboljše prakse in ugodne politike, hkrati pa iščejo inovativne rešitve za najbolj akutne izzive, ki se nanašajo na ekonomsko opolnomočenje žensk v industriji 4.0.

Seminar bo povezovala moderatorka Natalija Mochou, direktorica regionalnega urada za mednarodne telekomunikacije, na webinarju 5 pa bodo sodelovali še naslednji govorci:

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice