Izjemni raziskovalci, podjetniki in strokovnjaki se lahko prijavijo na Falling Walls Lab Ljubljana na: www.falling-walls.com/lab/apply, da predstavijo svoje raziskovalno delo v 3 minutah. Prijave so možne do 9. septembra 2018.

Mednarodni laboratoriji Falling Walls Labs potekajo po vsem svetu in pozivajo k sodelovanju študente diplomante, magistre, post-doktorante, mlade strokovnjake, podjetnike in mlade profesorje. Dobrodošli so raziskovalni projekti, pobude, ideje in poslovni modeli iz vseh znanstvenih področij.

Zmagovalec vsakega mednarodnega laboratorija Falling Walls Lab bo svojo idejo predstavil na finalnem dogodku, ki bo 8. novembra 2018 v Berlinu. To pomeni tudi zmagovalec Falling Walls Lab Ljubljana 2018. Na Falling Walls Lab Final se bo predstavilo sto finalistov iz vsega sveta. Vsak finalist dobi priložnost, da v treh minutah predstavi svoje raziskovalno delo, pobudo ali poslovni model pred visokokvalificirano žirijo iz gospodarstva in znanosti z različnih strokovnih področij. Trije zmagovalci Falling Walls Lab Final prejmejo denarno nagrado. Hkrati pa zmagovalec Falling Walls Lab Ljubljana prejme tudi vstopnico za zaključno konferenco, ki bo prav tako v Berlinu, 9. novembra 2018.

Namen Falling Walls Lab je spodbujati znanstvene in podjetniške inovacije ter spodbujati izmenjavo med izjemnimi znanstveniki in strokovnjaki, ki se pojavljajo na različnih področjih strokovnega znanja.
Predstavitvena delavnica Falling Walls Lab Ljubljana bo 27. junij, ob 16.00 uri na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, Vojkova 63, Ljubljana. Zadnji dan za prijavo ideje na: www.falling-walls.com/lab/apply je 9. september. Vsem prijavljenim bodo na voljo pripravljalne delavnice – 3 minutni »elevator pitch«, in sicer 13., 18. in 20. septembra na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, Vojkova 63, Ljubljana. Zaključni dogodek Falling Walls Lab Ljubljana bo 26. septembra 2018 ob 11.00 uri v NLB CIP.

Falling Walls Lab Ljubljana izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD) ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije.
Za več informacij obiščite: www.lui.si/fwl ali www.falling-walls.com/lab

Kontakt:
LJUBLJANSKI UNIVERZITETNI INKUBATOR (LUI)
Vojkova cesta 63, 1000 LJUBLJANA
Elektronska pošta: fwl@lui.uni-lj.si
Telefon: 01/620 34 80
www.lui.si/fwl

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice