V dveh dneh se bo odvilo več kot 30 različnih dogodkov, predavanj, okroglih miz in predstavitev, obiskovalci pa bodo lahko dobili dodatne informacije in individualno svetovanje na razstavnih prostorih oz. info točkah ponudnikov finančnih in drugih storitev za investitorje in podjetnike.

Koncept dogodka je revija Kapital skupaj s partnerji na podlagi naših dolgoletnih izkušenj pri organizaciji finančnih sejmov oz. kasneje finančnih dnevov. Med leti 1992 in 2014 smo pripravili devetnajst tovrstnih dogodkov. Po nekajletnem premoru pa menimo, da je pravi čas za organizacijo FINANČNEGA SEJMA in predstavitev celovite ponudbe možnosti za investiranje na različnih področjih. Finančni dnevi bodo namenjeni tako poslovnim strankam, kot tudi fizičnim osebam, ki želijo poskrbeti za finančno varnost.

Predvideni obiskovalci sejma so vsi, ki želijo naložiti svoj denar, poskrbeti za varno prihodnost in pridobiti informacije o finančnih produktih, ugodnem kreditiranju, investiranju v kriptovalute, nepremičnine in druge oblike naložb.

FINANČNI SEJEM KAPITAL bo hkrati največji slovenski finančni dogodek v letu 2023, na katerem se bodo srečali ponudniki in kupci različnih finančnih storitev, z različnimi možnostmi za naložbo denarja.

CELOTEN PPROGRAM DOGODKA NAJDETE TUKAJ

Vsa predavanja in dogodki so brez kotizacije.

OBVEZNA JE PRIJAVA na revijakapital.si – info@revijakapital.si

VSEBINSKA ZASNOVA DOGODKA

V dveh dneh bomo pripravili približno 30 različnih dogodkov, predstavitev in okroglih miz v treh dvoranah. Gre za okrogle mize z eminentnimi finančnimi strokovnjaki, predstavitve zanimivih finančnih produktov, predstavitve možnosti za investiranje, predstavitev investiranja v produkte za varno starost, predstavitev možnosti za investiranje v kriptovalute, nepremičnine, predstavitve možnosti za pridobivanje povratnih in nepovratnih sredstev za podjetja.

Vsak dan bomo pripravili dve odmevni okrogli mizi. Prvi dan bomo po otvoritvi finančnega sejma organizirali okroglo mizo z eminentnimi finančnimi strokovnjaki, drugi dan pa s strokovnjaki s področja nepremičnin in podjetništva.

VEČ KOT TRIDESET DOGODKOV IN INFO TOČK ZA OSEBNO SVETOVANJE PA BO NAMENJEN0 NASLEDNJIIM VSEBINSKIM SKLOPOM:

  1. investiranje v finančne produkte (vzajemni skladi, vrednostni papirji, depoziti,…)
  2. naložbe v razna zavarovanja in varčevanja
  3. predstavitev ponudbe naložb za varno prihodnost
  4. naložbe v kriptovalute
  5. naložbe v zlato in druge plemenite kovine
  6. naložbe v nepremičnine in nepremičninske projekte
  7. podjetniško svetovanje – razpisi, možnosti za financiranje podjetij, kako prodati
  8. podjetje, financiranje start up-ov
  9. racionalna raba energije – kako biti samooskrbni
  10. življenjski slog

OBISKOVALCI FINANČNEGA SEJMA

Po dosedanjih izkušnjah pričakujemo v dveh dneh nekje do 2.000 obiskovalcev FINANČNEGA SEJMA. Obiskovalci bodo tako strokovna javnost in investitorji, kot tudi tisti, ki želijo več informacij in osebnega svetovanja o različnih možnostih investiranja na domačem in tujih trgih. Udeležbo bomo zagotovili s promocijo finančnega sejma preko medijev in tudi v sodelovanju s partnerji.

VSI OBISKOVALCI FINANČNEGA SEJMA BODO DOBILI TUDI POSEBNO IZDAJO REVIJE KAPITAL!

PONUDNIKI FINANČNIH STORITEV IN RAZLIČNIH MOŽNOSTI ZA INVESTIRANJE

Pričakujemo, da bodo svojo ponudbo predstavile slovenske banke, zavarovalnice, vzajemni skladi in druge finančne inštitucije, ljubljanska borza, različna združenja – združenje malih delničarjev, ponudniki storitev investiranja v plemenite kovine, kriptovalute in druge možnosti za naložbo denarja. Predstavili bomo ponudbo na trgu nepremičnin in varčevanja z energijo – možnosti za subvencije. Prav tako bomo predstavili ugodno ponudbo povratnih in nepovratnih sredstev za podjetja s strani podjetniškega sklada in drugih inštitucij!

OBISKOVALCI FINANČNEGA SEJMA SI BODO LAHKO OGLEDALI TUDI RAZSTAVO STARIH VREDNOSTNIH PAPIRJEV IZ PRIVATNE ZBIRKE MILANA LOVRENČIČA

VSA PREDAVANJA IN DOGODKI SO BREZ KOTIZACIJE

OBVEZNA JE PRIJAVA NA WWW.REVIJAKAPITAL.SI – info@revijakapital.si

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice