Osrednji slovenski podjetniški forumu Start:up je potekal 6. februarja 2013, v Tehnološkem parku Ljubljana, hkrati pa se je z dogodkom pričel tudi šesti krog tekmovanja 100%Start:up.

Častni govorec je bil državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo mag. Uroš Rožič, ki je med drugim poudaril, da Start-up podjetja lahko v Sloveniji veliko prispevajo k novi gospodarski dinamiki.

Na forumu so predavali izkušeni strokovnjaki, ki so se tudi sami soočili z izzivi podjetništva. Obiskovalci so bili deležni praktičnih in uporabnih nasvetov, šokantnih in navdušujočih zgodb, veliko mreženja in povezovanja, primerov dobrih praks, z namenom, da odidejo še z več podjetniškega entuziazma in inspiracije.

Dogodka se je udeležila tudi direktorica Slovenskega podjetniškega sklada, mag. Maja Tomanič Vidovič, ki je med drugim predstavila zagonske subvencije za najperspektivnejša start-up podjetja, ki jih bo Sklad objavil v okviru razpisa P2 predvidoma februarja letos. Tekmovanje Start:up je že tradicionalno povezano z najavljenim razpisom, saj bo ponovno omogočil, da si bodo lahko udeleženci tekmovanja z dobro uvrstitvijo priborili do 25 točk od skupno 100 možnih.

Zmagovalec tekmovanja oziroma Slovenski start-up leta 2013, bo že tradicionalno razglašen na mednarodni podjetniški konferenci Podim, 15. maja 2013 v hotelu Habakuk v Mariboru.

Sporočilo za javnost

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice