“Globalni podjetniški vrh 2019 (Global Enterpreneurship Summit 2019-GES) bo 4. in 5. junija v Haagu, pričakuje se 1200 podjetnikov in 300 investitorjev z vsega sveta iz petih sektorjev – kmetijstvo, vode, zdravje, energija in povezljivost. Vrh organizirata skupaj ZDA in NL, prvič bo potekal v Evropi oz. v EU članici.

Cilj je spodbuditi mednarodno podjetništvo in predstaviti njegovo ključno vlogo pri ustvarjanju delovnih mest, razvoju konkretnih rešitev za svetovne izzive, pospeševanju inovacij. V podporo temu GES nudi edinstveno platformo, na kateri bodo lahko podjetniki tujim vlagateljem, ustanoviteljem, financerjem, strokovnjakom in oblikovalcem politike in ostalim predstavili tehnološke rešitve za globalne izzive.

Prijave podjetnikov zbirajo do 30. januarja 2019. Nato bo do 4. marca potekalo ocenjevanje in izbor prijavljenih. Prijave bo ocenila neodvisna komisija, ki bo med prijavljenimi izbrala podjetnike za udeležbo na GES. Za podjetnike, ki bodo izbrani za udeležbo na konferenci, ni kotizacije.”

Evropski podjetniki se imajo čas prijaviti  do 30.1.2019 na naslednji povezavi : https://www.ges2019nl.nl/europe

 


Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice