Vabimo vas na poslovni forum, na katerem bomo raziskovali trenutne razmere in razvojne priložnosti na področju biofarmacije, medicine in nanotehnologije. Dogodek organizira Slovenski podjetniški sklad v okviru programa #StartupPlusProgram, skupaj z UNIDOM in Ministstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo in Ministrstvom za zunanje zadeve. Dogodek bo potekal 25.novembra 2020 s pričetkom ob 15:00 uri na platformi HOPIN.TO.

Letošnja pandemija je imela na ta področja še posebej močan vpliv, zato bomo podrobneje pogledali novonastale potrebe na trgu, hkrati pa slovenskim inovativnim razvojnim podjetjem predstavili priložnosti, ki se skrivajo v povezovanju s potencialnimi partnerji zunaj Evrope.

Forum bo odgovarjal na naslednja vprašanja:

 • Kako pandemija spreminja področje biofarmacije, medicine in nanotehnologije na mednarodni ravni?
 • Kako lahko v trenutni situaciji okrepimo sodelovanje na teh področjih in s skupnimi močmi bolje odgovorimo na trenutne potrebe? Na to temo bosta spregovorila vodja projektov pri NIBRT (Nacionalni inštitut za raziskave in usposabljanje na področju bioprocesov na Irskem), Killian O’Driscoll ter profesor ljubljanske Fakultete za farmacijo, Borut Štrukelj.
 • Lahko pandemija na splošno pospeši razvoj cepiv?
 • Kako je potrebno zakonodajno podpreti razvojno sodelovanje med malimi in srednje velikimi podjetji ter njihovo ustvarjeno dodano vrednost?
 • Kateri so prvi koraki pri vzpostavitvi sodelovanja z mednarodnimi razvojnimi institucijami, kot je Organizacija Združenih narodov za industrijski razvoj (UNIDO)? UNIDO-v prispevek na tem področju nam bo predstavil Bernardo Calzadilla-Sarmiento, direktor področja za digitalizacijo, tehnologijo in kmetijstvo.
 • Katere priložnosti odpira sodelovanje v mednarodnih razvojnih projektih, podprtih s strani Evropske unije?

Prav tako boste spoznali priložnosti znotraj projekta “Vzpostavitev slovensko-kubanskega inovacijskega klustra s poudarkom na bio-farmacevtski industriji, medicini in nanotehnologiji 2020-2021”.biofarmacija FB banner SI

Več informacij najdete tukaj.

Dogodek je namenjen majhnim in srednje velikim podjetjem (tako startupom kot scaleupom), ki delujejo na področju biofarmacije, medicine in nanotehnologije. Prav tako tudi partnerskim podjetjem, ki so vključeni s skupne razvojne projekte znotraj organizacije UNIDO.

Prijavite se na dogodek, če vas zanima:

 • katera so nova zahtevana znanja in informacije, ki jih narekujejo novonastale potrebe na trgu na področju biofarmacije, medicine in nanotehnologije,
 • povezovanje z inovativnimi podjetji v vaši industriji ter mednarodnimi razvojnimi institucijami, kot je UNIDO,
 • kako vstopiti na tuj trg, posebej zunaj Evropske unije (tudi v države tretjega sveta),
 • kako zgraditi prepoznavnost in kredibilnost na tujih trgih,
 • kako vzpostaviti ali okrepiti mednarodno poslovno sodelovanje in dvigniti prodajo na tujih trgih,
 • katere priložnosti so odprte v okviru skupnih razvojnih projektov.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku in to preko konferenčne platforme HOPIN.TO. Prijavite se tukaj: https://hopin.com/events/go-global-biopharma-business-forum

Dogodek organizira Slovenski podjetniški sklad v okviru programa #StartupPlusProgram in je financiran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropskega sklada za regionalni razvoj. Ključna partnerja dogodka sta UNIDO in slovensko Ministrstvo za zunanje zadeve.

LOGOTIPI   

 

 

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice