Slovenski podjetniški sklad (SPS) je v lanskem jesenskem in letošnjem pomladnem naložbenem krogu, za katerega je ravno pred kratkim zaključil s podpisovanjem vseh pogodb, skupaj podprl kar 33 inovativnih start-upov. Spoznajte torej inovativna podjetja, ki so pomemben del nacionalnega podpornega okolja za start-upe, in nam sporočite, kateri ima po vašem mnenju največji potencial, da postane naslednja slovenska zgodba o uspehu oz. ali je med njimi kdo, ki bi ga želeli spoznati ali z njim poslovno sodelovati?


29 jih išče ”product-market-fit”

Investicijo Slovenskega podjetniškega sklada je v lanski jesenski in letošnji pomladni naložbeni rundi prejelo 29 podjetij, ki iščejo potrditev svoje ideje na trgu. To so start-upi v ‘product-market-fit’ fazi, ki so prejeli konvertibilno posojilo v višini 50.000 EUR (lanska SK50 investicija) oz. 75.000 EUR (letošnja SK75 investicija) in se vključili v pospeševalniški program Start:up Geek House.
 

Štiri podjetja pa so na pragu globalne rasti

Štiri podjetja, ki svež kapital potrebujejo za financiranje globalne rasti, pa so prejela 200.000 EUR javne lastniške naložbe (SK200) ter se vključila v pospeševalniški program Go:Global Slovenia.
 

Spoznajte vseh 33 prejemnikov SK investicije

Predstavitve vseh prejemnikov SK investicije najdete na tej povezavi. Navajamo jih po abecednem vrstnem redu, na njihovih fotografijah pa je tudi pasica, v kateri je označno, kateri SK generaciji pripadajo.

Predstavitev podjetij najdete tukaj.

Bodite obveščeni o naslednjem investicijskem krogu

Če imate tudi vi mlado inovativno podjetje in iščete kapital za njegovo rast in razvoj, se prijavite na naše e-novice. Tako boste zagotovo obveščeni o naslednjem SK investicijskem krogu v začetku prihodnjega leta.

Kdo ima največji potencial za sodelovanje z vami?

Če vas je katero izmed SK podjetij še posebej prepričalo in bi ga želeli spoznati za potencialno poslovno sodelovanje, nam to sporočite na naš e-naslov //info@startup.si” target=”_blank”>info@startup.si in z veseljem vas bomo povezali.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice