SPIRIT Slovenija,

javna agencija v sodelovanju z lokalnimi partnerji po celi Sloveniji vabi podjetja k sodelovanju v programu »Izzivi mladim«. S programom želijo spodbuditi sodelovanje mladih pri iskanju in kreiranju rešitev konkretnih, ambicioznih izzivov podjetij.  

Za podjetja bodo organizirali uvodno srečanje, na katerem bodo predstavili način dela z mladimi, v nadaljevanju pa bodo predstavniki podjetij pod strokovnim vodstvom definirali svoje razlikovalne kompetence in iz njih konkretne izzive.
 
S sodelovanjem v programu pridobite:

  • na trgu preverjeno idejno rešitev konkretnega izziva,
  • celovito izkušnjo inoviranja poslovnih modelov,
  • izkušnjo inoviranja poslovnih modelov za zaposlene, ki bodo spremljali mlade,
  • prepoznavanje novih perspektivnih kadrov.

Termine uvodnih srečanj si lahko ogledate na naslednji spletni povezavi:
http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/povabilo-podjetjem nato pa se lahko prijavite za sodelovanje v okviru posamezne delavnice na naslednji povezavi:
http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/povabilo-podjetjem
 
Po izvedeni delavnici bodo najbolj ambiciozne izzive podjetij objavili na spletu in mlade povabili k reševanju konkretnih izzivov v okviru enotedenskega programa ob strokovni mentorski podpori.  
 
Udeležba podjetij in mladih v programu je brezplačna.

Od podjetij pričakujejo, da zagotovite vsaj enega predstavnika vodstva podjetja, ki bo sooblikoval ambiciozne cilje v okviru uvodnega srečanja s podjetji. Za sodelovanje z mladimi pa podjetje zagotovi vsaj enega sodelavca, ki se bo lahko vključeval v delo z mladimi v okviru enotedenskega programa (prisotnost na prvi in zadnji dan srečanja, kontaktna oseba za telefonski stik z ekipo mladih).
Če se vam bo katera od rešitev zdela primerna, boste zastavljene koncepte lahko razvijali naprej – samostojno ali v sodelovanju z ekipo mladih.
 

Podjetja lahko pripravljenost za sodelovanje izkažete z vpisom v bazo na naslednji spletni povezavi: https://docs.google.com/forms/d/1Of89ueYGYfQ7dYPMn7mPdx4jmSH24B07iXiBK_cY8_o/edit,


Za vse dodatne informacije so vam na voljo lokalni predstavniki preko elektronskega naslova izzivimladim@spiritslovenia.si.
 
Več informacij: www.mladimsedogaja.si
 
Serijo delavnic organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z lokalnimi partnerji.
Finančna sredstva za izvedbo aktivnosti so zagotovljena s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice