SPIRIT SLOVENIJA, javna agencija je 7. 4 2021 objavila javni natečaj Evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva, ki prepoznava in priznava najbolj uspešne spodbujevalce podjetništva v Evropi, predstavlja najboljše podjetniške prakse, povečuje zavedanje o dodani vrednosti podjetništva ter spodbuja in navdihuje potencialne podjetnike.
Zbirajo se predlogi za šest kategorij podjetništva, upravičeni so državni, regionalni ali lokalni organi ali javno-zasebna partnerstva od koder koli v EU ali pridružene države v programu COSME ali Veliki Britaniji.

Rok za prijavo je najkasneje do 20. 5. 2021

SPIRIT SLOVENIJA, javna agencija bo v letošnjem natečaju, največ šestim izbranim prijaviteljem, ki bodo na posameznem področju izbrali največ točk, izplačala finančne nagrade v višini 3.000,00 EUR in izmed teh izbrala dva, ki ju bo poslala na EK. 

EK izbere najboljše projekte po posameznih kategorijah (nominiranci), ki bodo nato predstavljeni na dogodku SME Assembly (novembra 2021 v Sloveniji). kjer bodo razglašeni tudi zmagovalci iz vsake kategorije.

Na natečaj se lahko prijavite vsi, ki spodbujate podjetništvo v Sloveniji (na nacionalni, lokalni ali regionalni ravni). Prijavite se lahko nacionalne organizacije, mesta in skupnosti, javno zasebna partnerstva, izobraževalne institucije, poslovne organizacije ipd.

Vse podrobne informacije najdete na: https://www.spiritslovenia.si/razpis/365
 

spirit slika  
Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice