Slovenski podjetniški sklad v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter podpornim podjetniškim okoljem ponuja različne finančne produkte, namenjene ciljni skupini start-up podjetij. Zagonskim subvencijam P2 se bo v letu 2014 pridružil nov produkt financiranja mladih inovativnih podjetij s t.i. semenskim tveganim kapitalom.

S tem namenom Slovenski podjetniški sklad poziva zainteresirane kandidate, da kandidirajo za start-up mentorje izbranih in podprtih podjetij v okviru različnih finančnih produktov Slovenskega podjetniškega sklada namenjenih ciljni skupini start-upov (predvsem v okviru finančnih produktov semenskega kapitala, kasneje predvideno tudi prejemnikov P2 oz. drugih produktov, namenjenih ciljni skupini start-upov). Namen vključevanja izkušenih start-up mentorjev v proces mentoriranja start-up podjetij, je prenos specifičnih izkušenj in znanj ter specifičnih socialnih povezav v proces uspešnega razvoja in nadaljnje rasti prejemnikov javnih sredstev.

Javni poziv kandidatom za mentorja inovativnih start-up podjetij

Prijava na poziv je možna do vključno 13.06.2014.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice