Po letu in pol od prvih SK investicij Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) in osmih krogih tekmovanja Start:up Slovenija s P2 bomo s tradicionalnim Forumom 100 % start:up ter serijo ‘roadshow’ dogodkov po vsej Sloveniji začeli letošnje aktivnosti za financiranje in podpro inovativnih zagonskih podjetij.

Prva roadshow dogodka v Velenju in Celju
Prva roadshow dogodka bosta v Velenju in Celju na sporedu že v petek, 18. marca. Koledar vseh roadshow dogodkov je sledeč:

Vse o financiranju in prenos izkušenj

Na roadshow dogodkih bodo udeleženci spoznali podrobnosti načrtovanih produktov SPS za start-upe v letu 2016, in sicer zagonsko spodbudo P2 (do 54.000 € nepovratnih sredstev), SK75 (konvertibilno posojilo 75.000 €) in SK200 (javna lastniška investicija v višini 200.000 €). Predstavili bomo tudi pogoje za sodelovanje v tekmovanju Start:up Slovenija in kje pridobiti vsa potrebna znanja, izkušnje ter povezave s partnerji in zasebnimi investitorji za hitrejši podjetniški razvoj.

Nov krog tekmovanja Start:up Slovenija

Osrednji dogodek, s katerim bomo odprli nov krog tekmovanja Start:up Slovenija, bo Forum 100% start:up, ki bo v Tehnološkem parku Ljubljana potekal v četrtek, 24. marca. Enako kot pretekla leta bomo v dobri družbi uspešnih slovenskih start-up podjetnikov in mentorjev odkrivali, kako se izogibati pastem na poti do uspešnega razvoja in prodaje inovativnih produktov. S predstavniki SPS pa bomo podobno kot na roadshow dogodkih predstavili vse novosti in programe za financiranje in podporo inovativnih start-upov s potencialom globalne rasti. Prav tako boste na forumu spoznali najatraktivnejše programe in priložnosti slovenskega start-up ekosistema za vaš globalni preboj.

Izkušnje in prakse več kot 600 podjetij

Na Forumu 100% start:up bomo udeležencem prenesli vse najpomembnejše izkušnje, ki smo jih pridobili v zadnjem letu in pol, v katerem je investicije SK pridobilo skupaj 45 podjetij, in v preteklih osmih letih, v katerih se je tekmovanja Start:up Slovenija udeležilo 592 start-upov v najzgodnejših . Predvsem pa jim bomo zagotovili izčrpne informcije o tem, kateri programi so najbolj primerni zanje, glede na razvojno fazo, v kateri se trenutno nahaja njihovo zagonsko podjetje.

PRIJAVA NA FORUM

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice