Managerski kongres Združenja Manager je eno najmočnejših in medijsko prepoznavnih poslovnih srečanj v Sloveniji. Ponuja vrhunsko izobraževanje in najnovejše strokovne vsebine iz sveta managementa in gospodarstva, podeljuje prestižno priznanje Manager leta in priznanje Managerkam prijazno podjetje ter spodbuja poslovno mreženje med 300 udeleženci. Letošnji kongres bo usmerjen v prihodnost – posvetil se bo megatrendom in kako bodo ti vplivali na posel v naslednjih 10. letih. Dreznil pa bo tudi z izzivalnim predavanjem o podvojitvi dobička v samo dveh letih. Za start-upe in podjetnike je zagotovljena nižja kotizacija, in sicer 440 € (namesto 590 €), če ob prijavi na dogodek ob nazivu podjetja pripišete ”Start:up Slovenija”.

Podjetniki in start-upi! Bodite drzi, pridite v Portorož po energijo, navdih, informacije in mreženje z več kot 300 udeleženci. Vsebina letošnjega kongresa je več kot aktualna – megatrendi za prihodnost, kako podvojiti dobiček v dveh letih, kakšne so možnosti sodelovanja na ministrskih in investicijskih bilateralah, delo v vozliščih.

Več o dogodku najdete tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice