Nacionalna konferenca Industrija prihodnosti

Človek, srce industrije

v sredo, 13. decembra ob 9.30 uri

Kongresni center Brdo pri Kranju

Organizator konference: MGTŠ, SPIRIT, GZS

V središču razprave o industriji prihodnosti bo človek, ki v času, ko vse več govorimo o vlogi in vplivu avtomatizacije, digitalizacije in umetne inteligence, ostaja njen ključni člen. Na pragu prehoda v industrijo 5.0 tako ohranja in krepi svojo vlogo, prispeva k inovacijam, ustvarjalnosti ter trajnostnemu razvoju ter vodi napredek v industriji. Na konferenci bomo skupaj raziskali, kako se lahko podjetja prilagajajo človeškim potrebam, ustvarjajo zdravo in spodbudno delovno okolje ter spodbujajo rast in blaginjo posameznikov.

Zeleni in digitalni prehod od ljudi zahteva nova znanja in spretnosti. Evropska komisija je letošnje leto razglasila za Evropsko leto spretnosti. Na konferenci bomo poseben poudarek dali tudi odgovoru na vprašanje, kako se bo človek kot del industrije s pridobitvijo novih znanj in spretnosti najenostavneje prilagodil trajnostnemu načinu dela.

Na dogodek vabimo predsednike uprav, direktorje, strokovnjake, predstavnike ministrstev in znanstveno-izobraževalne sfere ter medijev.

Program dogodka najdete tukaj.

Spletni obrazec za prijavo na dogodek najdete tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice