Spoštovani podjetniki, predstavniki občin in zadrug,

cenimo vaš doprinos k spremembam na poti v zeleno gospodarstvo; k varovanju okolja in zdravja ljudi, ustvarjanju novih delovnih mest, zmanjševanju stroškov, povečevanju konkurenčnosti, zviševanju kakovosti bivanja, naboru inovativnih rešitev in razvojnih priložnosti. Zato vas v okviru projekta Spodbujamo zelena delovna mesta vabimo k prijavi na javni nagradni natečaj Partnerstva za zelena delovna mesta: dobre prakse podjetij in lokalnih skupnosti
(Rok za prijavo je 10. september!)

Z njim iščemo uspešna in napredna partnerstva, ki prispevajo k ustvarjanju zelenih delovnih mest in so lahko navdih za partnerstva v drugih okoljih po Sloveniji. Iščemo napredne projekte in programe podjetij in lokalnih skupnosti, ki temeljijo na celovitem, inovativnem in sistemskem pristopu. Iščemo prakse, ki prinašajo spremembe in odkrivajo nove paradigme pri spopadanju z izzivi današnjega časa. Z drugimi besedami: iščemo vas, ki s svojim delom prispevate k širšim ciljem trajnostnega razvoja.

Izbrali bomo tri dobre prakse, med katerimi bo najboljša prejela zeleni teambuilding na ekološki kmetiji v vrednosti tisoč evrov. Vsem trem bomo podelili tudi priznanja in jih posebej izpostavili: s kratkim promocijskim filmom, na slovesni podelitvi jeseni letos, v spletnem katalogu dobrih praks, v časniku Dnevnik in na dogodkih izbora Gazela.

Vse informacije o natečaju so na spletni strani projekta Spodbujamo zelena delovna mesta. Rok za oddajo prijav na natečaj je 10. september 2014 do 12. ure, več informacij pa dobite pri vodji projekta Gaji Brecelj (gaja@umanotera.org).

Prihodnost je že tu. Bodite tudi vi.

Natečaj je del projekta Spodbujamo zelena delovna mesta, ki je ena izmed akcij partnerstva na področju komuniciranja evropskih vsebin med Evropsko komisijo, Vlado Republike Slovenije in Evropskim parlamentom, izvaja pa ga Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj.

Spletna stran javnega nagradnega natečaja: http://zelenadelovnamesta.si/index.php/javni-natecaj
Spletna stran projekta Spodbujamo zelena delovna mesta: www.zelenadelovnamesta.si
Več informacij: Gaja Brecelj, gaja@umanotera.org, 01 439 4895

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice