Slovenski podjetniški sklad bo tudi letos mladim inovativnim podjetjem s potencialom rasti ponudil nepovratna sredstva do 54.000 EUR v okviru razpisa: Spodbude za zagon inovativnih podjetij v letu 2018, Sodelovanje in tekmovanje v okviru Start up Slovenija 2018 pa je tudi letos priporočljiv element pred prijavo na razpis, saj lahko podjetja pridobijo do 35 točk za potrebe javnega razpisa.

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) bo predvidoma 16.3.2018 v uradnem listu RS in na spletni strani SPSa objavil razpis P2 2018 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij v letu 2018, ki omogočajo mladim visokotehnološkim podjetjem s potencialom hitre rasti in kreiranja novih delovnih mest pridobitev zagonskega kapitala v višini do 54.000 EUR (izplačila v treh tranšah).

S finančno spodbudo hitrejši in intenzivnejši razvoj produkta

Spodbude iz razpisa P2 2018 bodo novonastalim podjetjem omogočile hitrejši in intenzivnejši razvoj produkta in izboljšanje tržnega položaja. Gre za spodbudo start upom, ki so v fazi iskanja rešitve za identificiran problem na trgu oz. razvoja prototipa in testiranja trga. Financiranje  produkta P2 je nadgrajeno še z dodatnimi mentorskimi in svetovalnimi aktivnostmi, ki jih SPS start-upom zagotavlja v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija.

Ne zamudite prijave v pred-selekcijski postopek

Pred prijavo na razpis je priporočljivo, da se inovativna mlada podjetja prijavijo na tekmovanje Start up Slovenija 2018, kjer  lahko v procesu pred-selekcije, ki se zaključi z osebno predstavitvijo idej na DEMO dnevu, pridobijo do 35 točk, ki se upoštevajo pri javnem razpisu P2 2018.Spletna prijava na tekmovanje Start up Slovenija 2018  je odprta do 20. marca 2018 na  naslovu: http://www.startup.si/sl-si/programi/tekmovanje-startup-s-p2/prijava.

Kje pridobiti vse informacije o razpisu P2 in pred-selekcijskem postopku?

Vse informacije o tem, kako se prijaviti na razpis P2, kateri so razpisni pogoji in kriteriji ter kako poteka postopek pred-selekcije, ki se zaključi z nastopom najboljših ekip na DEMO dnevu, boste dobili na dogodku Forum 100% Start up.

Takoj po Forumu 100% Start up, ki ima vlogo osrednjega nacionalnega dogodka, pa se bodo od 6. do 12. marca izpeljala tudi serija petih lokalnih roadshow – dogodkov v Mariboru, Novi Gorici, Celju, Velenju in Kranju, kjer se bomo lahko bolj temeljito posvetili vprašanjem in ekipam iz lokalnih start-up skupnosti. Dogodki bodo potekali po naslednjem vrstnem redu:

Več o forumu 100 % start up najdete na tem naslovu: http://www.startup.si/sl-si/novica/382/forum-100-start-up-od-54-000-eur-spodbud-do-ico-milijonov-

 

Na razpis P2 2018 se bodo lahko prijavila mikro, mala in srednje velika podjetja (MSP), ki so razvojno naravnana ter imajo tehnološko zahtevnejši in inovativen projekt in so bila ustanovljena v obdobju od 1.1.2017 – 15.3.2018.

Vloge bodo ocenjene na podlagi sledečih meril:

1.   dosežene točke na DEMO dnevu v okviru pred-selekcijskega postopka tekmovanja Start:up Slovenija 2018,
2.   višina osnovnega kapitala / višina podjetnikovega kapitala / višina zadružnega kapitala na dan 31. 3. 2018,
3.   inovativnost,
4.   strategija trženja in pretežni prodajni trg,
5.   reference in zaposlenost lastnikov v podjetju.

 
Slovenski podjetniški sklad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice