Dogodek, ki bo potekal v jutri, 25. marca, je v prvi vrsti namenjen podjetnikom, ki bodo pridobili informacije o finančnih spodbudah Slovenskega podjetniškega sklada v letu 2015, tako za mlada podjetja (mlajša od pet let) kot tudi mala in srednja podjetja, starejša od pet let.

Podjetniki bodo na uvodnih predstavitvah pridobili informacije sklada o financiranju podjetij v okviru:

  • prve linije oz. garancij za bančne kredite s subvencijo obrestne mere za tehnološko – inovativne in klasične projekte. Pri razpravi bo sodeloval tudi predstavnik izbrane poslovne banke.
  • druge linije oz. ugodnih spodbud za mlada podjetja, kjer bo natančno predstavljena ponudba produktov, ki mlada podjetja spremljajo v vseh fazah razvoja – od zagona in priprave MVP –ja (minimalno sprejemljivega produkta) do preverjanja tržnega potenciala, vstopa in širitve na trg ter globalno rast. Na razpravi bo sodeloval tudi predstavnik start-up ekosistema.

Na info točkah pa se bodo lahko podjetniki lahko ločeno za prvo in drugo linijo individualno posvetovali o koriščenju državnih pomoči sklada v letu 2015. Podrobnejši program dogodka na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava prek spletnega obrazca pa obvezna.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice