Razvijate produkt iz področja hardware? Pridružite se nam na HardwareSTART konferenci 2020! Z nami bodo podjetniki iz TOP hardware podjetij, ki vam bodo posredovali svoje znanje in praktične izkušnje, ki bodo pomagale pri preboju vašega startupa! Pridružite se dr. Juretu Knezu ter Andreju Orožnu iz Dewesofta, Mihaelu Gorniku iz Katapulta, Jaki Klemenčiču iz EKWB, Dušanu Olaju iz DUOLa ter mnogim drugim na brezplačni konferenci!

 

hardware  

Na konferenci, ki bo na sporedu v petek, 20.11.2020, bodo z nami podjetniki iz TOP hardware podjetij, ki bodo delili svoje znanje in praktične izkušnje, ki bodo pomagale pri preboju vašega startupa!

Naši gostje skupno dosegajo preko 100 milijonov evrov prihodkov. To pomeni, da vedo kaj delajo. Svoje znanje pa z veseljem delijo med bodoče, mlade in prebijajoče se podjetnike.

Če vas zanima skrivnost uspeha v zgodbah kot sta Dewesoft ter EKWB, potem te konference ne smete zamuditi.

Hardware startupi so zaradi majhnosti, nepoznavanja panoge ter poslovne neizkušenosti pogosto v slabšem položaju kot večja podjetja. Gre za panogo, ki je zaradi visokih vstopnih stroškov med slovenskimi podjetji nekoliko manj priljubljena, predvsem med startupi. Z namenom pomagati zagonskim podjetjem, smo ustvarili pospeševalnik HardwareSTART katerega del je tudi mednarodna konferenca.

Glavni namen pospeševalnika HardwareSTART je povečati število novih ter vzpodbuditi rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.

Da se poveča možnost uspeha razvoja fizičnega produkta, je potrebno kar nekaj različnih dejavnikov. Od dobre ideje, dobre analiza trga ter konkurence, do izdelave tehnično dovršenega izdelka, ki ga je potrebno temeljito testirati.

Za vse to pa je potrebno pridobiti znane in izkušnje iz prve roke. Znanje ter primere dobre prakse vam želimo približati s konferenco HardwareSTART – digitalna mednarodna konferenca 2020!

Več o konferenci najdete tukaj.

 

 

 

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice