Zakaj je PODIM konferenca za najbolj obetavne startupe iz Alpe-Adria regije nepozabna izkušnja sodelovanja, povezovanja in pridobivanja novih investicijskih priložnosti? Zaradi tega, saj se srečajo najboljši  start-upi, investitorji in korporacije iz regije. Za udeležbo na letošnjem PODIM-u bomo izbrali do 200 najbolj obetavnih startupov iz Alpe-Adria regije in širše. Najpomembnejšim skupinam udeležencev konference – startupom, investitorjem in predstavnikom korporacij – namreč želimo zagotoviti odlično uporabniško izkušnjo in optimalne pogoje za mreženje.

Kako do vstopnice?

 • Ko boste izpolnili prijavnico za PODIM, v kateri označite tudi, da želite sodelovati na investicijskem delu konference PODIM Challenge, se vam bomo oglasili po e-mailu in vam poslali kratek obrazec za predstavitev vašega podjetja v PODIM startup katalogu.  
 • Po pregledu podatkov za PODIM startup katalog se vam bomo oglasili s povezavo in potrditveno kodo za nakup PODIM startup vstopnice po ceni 97,50 €. Ob tem si lahko s sodelovanjem na PODIM Challenge zagotovite še eno dodatno brezplačno startup vstopnico.

Oddajte svojo vlogo za PODIM startup vstopnico zdaj! Rok za prijavo je 31. marec 2017!

Če imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete dodatne informacije, pišite na info@podim.org in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Ugodnosti, ki jih pridobite s PODIM startup vstopico

 • Možnost sodelovanje na PODIM Challenge ”pitching” tekmovanju s številnimi dodatnimi ugodnostmi in glavno nagrado za zmagovalca – ”all inclusive” enotedenski poslovni obisk Silicijeve doline z mreženjskim programom v organizaciji ABC pospeševalnika v skupni vrednosti 10.000 EUR.
 • Personalizirano povezovanje oz. vnaprej organizirani 1:1 sestanki z investitorji in predstavniki blue chip podjetji, ki so partnerji PODIM Challenge. 
 • Možnost neposrednega dostopa do 50+ uglednih investitorjev iz vsega sveta.
 • Močna izpostavljenost startupov v okviru celotnega dogodka (startup ”badge”, predstavitev v PODIM startup katalogu, predstavitev v uradni aplikaciji dogodka)

S prijavo na PODIM Challenge do konferenčnih priboljškov
Vsem ekipam, ki se bodo odločile za sodelovanje na investicijskem delu konference PODIM Challenge, zagotavljamo dodatne prednosti in ugodnosti:

 • Priložnost za ”pitchanje” na glavnem odru konference pred 50+ uglednimi investitorji iz vsega sveta in z vso medijsko pozornostjo in slavo, ki jo bodo deležni finalisti in zmagovalec. 
 • Glavna nagrada za zmagovalca PODIM Challenge – ”all inclusive” enotedenski poslovni obisk Silicijeve doline z ABC pospeševalnikom v vrednosti 10.000 EUR. 
 • Dodatna brezplačna startup vstopnica.
 • Predstavitvena stojnica za 20 najbolj obetavnih startup ekip (po izboru ocenjevalne komisije), ki bodo oddale prijavo za PODIM Challenge. 
 • Dodatne ugodnosti za udeležence iz držav Alpe-Adria regije in drugih okoliških držav, katerim posebne pogoje za udeležbo na PODIM konferenci zagotavlja Centre for European Perspective (CEP) in drugi partnerji Alpe – Adria regije (podrobnosti bomo objavili v kratkem).


Več o PODIMU najdete tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice