Pospeševalniški program start:Cloud, namenjen start-up podjetjem s področja storitev v oblaku, bo potekal tudi letos. Zainteresirana podjetja se lahko prijavijo do vključno 26. maja na spletni strani www.startcloud.si. Delavnice, na katerih bodo udeleženci pod vodstvom mentorjev pripravili svojo storitev v oblaku, se bodo začele 28. maja in trajale do konca septembra.

Zmagovalcu 10.000 eurov

Zmagovalec programa bo prejel nagrado v višini 10.000 eurov, ki jo podeljuje Si.mobil. Mlademu podjetju, ki bo pokazalo največji potencial za rast, bo Hekovnik podelil kotizacijo za sodelovanje v programu BoundBreaker in možnost bivanja v slovenski hiši start-up v Silicijevi dolini. Ekipi z najboljšo rešitvijo na platformah OpenStack ali Azure pa bo Zavod e-Oblak omogočil udeležbo na kongresu Eurocloud v Luksemburgu.

Najboljše aplikacije iz programa bodo objavljene v prvi slovenski spletni tržnici bizstore.si.

Program start:Cloud 2013 v sodelovanju s Hekovnikom izvajajo Si.mobil, Združenje za informatiko in telekomunikacije ZITex pri GZS in Zavod e-Oblak.

Za dodatne informacije se obrnite na Tomaža Freliha, soustanovitelja in izvršnega direktorja Hekovnika (tomaz.frelih@hekovnik.si, 041/444-845).

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice