Na 6. MSP konferenci, ki je potekala 02.04.2019 v Ljubljani, je g. Boštjan Gorjup, predsednik GZS, Slovenskemu podjetniškemu skladu, podelil priznanje Pomladni veter. V obrazložitvi Komisije za podelitev priznanja Pomladni veter je g. Marko Lotrič, direktor podjetja Lotrič meroslovje d.o.o. izpostavil, da je bila izbira in odločitev med štirimi prejetimi predlogi težka. Po tehtnem premisleku je komisija nagrado dodelila Slovenskemu podjetniškemu skladu, za njihov prispevek k spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji.  Nagrado je prevzela direktorica SPS, mag. Maja Tomanič Vidovič.

Priznanje “Pomladni veter” je letos že šesto leto zapored GZS-Podjetniško trgovska zbornica podelila organizaciji (ali posamezniku), ki je po mnenju članov GZS ali združenj, sekcij, zbornic znotraj GZS, največ prispeval pri spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji.

 

Vir slike: GZS

Šeste mednarodne konference MSP, z naslovom »Skupaj v digitalno podjetništvo«, se je udeležila tudi ga. Simona Grobelnik, ki je v sklopu delavnice Financiranje MSP predstavila ponudbo Sklada, s poudarkom na enostavnih spodbudah malih vrednosti.

Dogodek je potekal ob 40-letnici Podjetniško trgovske zbornice pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja.

Več o dogodku lahko preberete tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice