Pohitite, za prijavo na PODIM Challenge je še 5 dni! Startupi, samo še 5 dni časa imate, da si zagotovite svojo startup vstopnico za konferenco PODIM in se uvrstite vPODIM Challenge! ZADNJI DAN ZA PRIJAVO JE 23. MAREC!


Tukaj je TOP 5 razlogov za prijavo na PODIM Challenge:

  • Udeležite se DEMO DNEVA:Predstavite svoj startup investitorjem in korporativnim partnerjem konference PODIM na posebnemDemo dnevu, ki ga letos prvič organiziramo dan pred uradnim začetkom konference, 14. maja!
  • OSEBNO SE SREČAJTE S 100+ INVESTITORJI iz celega sveta – angelskimi investitorji, predstavniki VC skladov in najboljših pospeševalnikov iz regije.
  • OSVOJITE ALL-INCLUSIVE, PO MERI POTOVANJE v enega izmed svetovnih TOP startup središč: Silicijevo dolino, Boston (ZDA), London (VB) ali Hangzhou (dom Alibabe, Kitajska), in številne drugenagrade v skupni vrednosti več kot 10.000 EUR!
    Enkratna priložnost, da osebno spoznate potencialne investitorje oziroma partnerje in razširite svojo mrežo!
  • Spoznajte 150+ PREDSTAVNIKOV KORPORACIJ, ki sodelujejo s startupi in investirajo vanje.
  • Spoznajte POTENCIALNE DISTRIBUTERJE IN PARTNERJE za svoj hardware startup na posebnem pokonferenčnem dogodkuMarketplace, ki ga organiziramo dan po uradnem zaključku konference PODIM,17. maja.Na dogodku boste spoznali top distributerje in izkušene hardware startupe iz vsega sveta ter dobili dragocene informacije in povezave za zagon svojega hardware startupa

ŠE VEDNO NISTE PREPRIČANI?
Preverite nabordoslej potrjenih izjemnih govorcev,ki bodo sooblikovali dvodnevniprogram konference PODIM 15. in 16. maja!
Zagotovite si svojo startup vstopnico za konferenco PODIM najkasneje do 23. marca 2018!

Med vsemi prijavljenimi startupi bodo ugledni invetitorji in člani PODIM Challenge žirije izbrali 200 startupov, ki se bodo s startup vstopnico lahko udeležili konference PODIM in izkoristilinaštete ugodnosti.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice