Pridružite se nam na PODIM-u, največji in najbolj vplivni startup konferenci v Alpe-Adria regiji, ki bo 10. in 11. maja potekala v Mariboru, v hotelu Habakuk. Tudi letos bomo gostili 800+ udeležencev iz vsega sveta, med njimi 200+ najbolj obetavnih startup podjetij iz Slovenije in regije, 50+ uglednih investitorjev in 150+ predstavnikov korporacij, ki iščejo starteške povezave s startupi.


Z nami bo tudi 50+ vrhunskih govorcev, med katerimi letos izpostavljamo nekdanje ‘šefe’ korporacij, kot so Apple, Microsoft (HoloLens) in Texas Instruments, pa soustanovitelja dveh vročih startupov, kot sta Tomaž Štolfa iz podjetja Layer in Mariano Kostelec iz UniPlaces.

Letošnji PODIM Challenge, investicijski del startup konference PODIM, navdušuje tudi z glavno nagrado za zmagovalca ‘pitching’ tekmovanja, to je en teden ‘all-inclusive’ intenzivnega startup programa v Silicijevi dolini, v skupni vrednosti 10.000 evrov, ki ga organiziramo v sodelovanju z ABC pospeševalnikom. 

 

Bistvena novost letošnje konference je tudi partnerstvo z velikimi slovenskimi podjetji – Kolektor, Iskratel, Telekom Slovenije, Pošta Slovenije, Nova KBM in Zavarovalnica Triglav, ki si prizadevajo razviti strateška partnerstva s startupi na naslednjih področjih: pametna mesta in skupnosti, transport, materiali in proizvodnja, fintech, internet stvari, delitvena ekonomija. Na konferenci bodo omenjena podjetja zastopana z močnimi ekipami, ki bodo sistematično iskala možnosti sodelovanja s startup podjetji.

Več informacij o govorcih, investitorjih, startupih in možnostih prijave nadjete na www.podim.org

Se vidimo kmalu v Mariboru!

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice