Na 30. sejmu navtične industrije in opreme METS (Marine Equipment Trade Show), kateri je potekal v Amsterdamu in velja za največji in najpomembnejši sejem za navtično opremo marin na svetu, je podjetje SIMARINE d.o.o. prejelo prestižno nagrado DAME DESIGN AWARD v kategoriji navtične elektronike za izdelek Simarine Nereide Smart Power Panel.
Podjetje SIMARINE d.o.o. je že dvakrat  podprl tudi Slovenski podjetniški sklad. Prvič je podjetje leta 2014 prejelo zagonska sredstva za inovativen projekt v okviru produkta P2, leto kasneje pa je podjetje uspešno kandidiralo tudi na produktu SK 75  in prejelo konvertibilno posojilo v višini 75.000 EUR.


Vir slike: MetsTrade.com

DAME DESIGN AWARD je največje tekmovanje za izdelke s področja navtike. Ocenjevalci se osredotočajo na umetnost in znanost oblikovanja v vseh aspektih – od oblikovanja, funkcionalnosti, inovativnosti do enostavnosti izvedbe, praktičnosti in celo embalaže. Sejem si je ogledalo več kot 23.000 obiskovalcev.

Več informacij o sejmu in nagrajencih najdete na strani: https://www.metstrade.com/innovation/dame-winners/.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice