družba tveganega kapitala naložbe družb tveganega kapitala

RSG_CAPITAL_LOGO

Prvi sklad, družba tveganega kapitala, d.o.o.,
Tehnološki park 21, Ljubljana

T: +386 (0)599 88 314
E: info@rsg-capital.si

Spletna stran: www.rsg-capital.si

Celtra Technologies Inc
Tehnologija za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, omogoča izdelavo ter serviranje oglasov na mobilne spletne portale oziroma v mobilne aplikacije.
Tab Systems d.d.
Razvija in proizvaja biometrične sisteme za kontrolo dostopa, identifikacijo oseb in avtomatizacijo stavb na področju varovanja.
Shout Ltd.
ShoutEm platforma za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij omogoča enostavno in hitro izdelavo mobilnih aplikacij povsem brez programiranja.
Connet d.o.o.
Razvija in trži programsko opremo za zaščito spletnih strani pred “phising” zlorabami indentitete izdajateljev spletnih strani.
TMG-BMC d.o.o.
Na področju vrhunskega športa TMG-BMC sodeluje s številnimi priznanimi posamezniki in organizacijami, vključno z FC Barcelona, italijansko nogometno reprezentanco, Manchester United, ACF Fiorentina, itd.
OBS d.o.o.
MountVacation.com je spletni rezervacijski sistem z največjo ponudbo gorskih počitnic v Evropi.
Efos d.o.o.
Avtomatsko zaznavanje in spremljanje škodljivih žuželk, ePestAlert, ki je naprava na terenu in programske rešitve za shranjevanje in obdelavo podatkov.
Interaktivni studio, d.o.o.
Marketing za socialne medije – produkti: Giveaway – nagrajevanje sledilcev; kuponi; Yourtube; CrowdSaver – izbira artiklov, za katere želijo popust; Careers za zaposlitev; Contact za splošni odziv. PR, strategije za socialne medije, design objav…
Marg UK Ltd
Spletna poslovna rešitev v oblaku – 4thOffice za vzpostavitev fleksibilnega delovnega okolja.
Citadela
Glavni produkt je je spletno orodje za oblikovanje in distribuiranje interaktivnih digitalnih vsebin, eDition Digital. Namenjeno agencijam, ki se ukvarjajo z vsebinskim marketingom ter založniki digitalnih medijev.

 

DTK

DTK Murka, družba tveganega kapitala, d.o.o.,
Slomškova 8, Ljubljana

T: +386 590 509 90
E: pisarna@dtkmurka.si

Spletna stran: www.dtkmurka.si

Print boks, d.o.o.
Terminali za tisk dokumentov postavljeni na javnih mestih – npr. šole, knjižnice…
Hostel Čopova, d.o.o.
Hostel v Čopovi ulici v Ljubljani

 

Ingenium

META Ingenium, družba tveganega kapitala, d.o.o.,

Teslova 30, Ljubljana

E: info@zernikemetaventures.com

Spletna stran: www.zernikemetaventures.com

Folx TV, televizijska dejavnost, d.o.o.
Brezplačni kabelski televizijski program v nemščini, ki predvaja narodno-zabavno glasbo..
Oculus, marketinško svetovanje, d.o.o.
Nevromarketing- testiranje uporabniške izkušnje in optimizacija s sledenjem pogledu – eye tracking.
Tresor, d.o.o.
e-trgovina luksuzne mode Bollcine di stile, app My Sparkling Diary o modnih trendih.
Eurotravel, d.o.o. (apartmaji.com d.o.o.)
Apartmaji.com – specializirana za prodaja apartmajskih nastanitev. Zbrana apartmajska ponudba v Sloveniji, slovenskemu gostu nudijo apartmajske nastanitve drugod po Evropi.
IPD Med LTD
Diskretna inzulinska črpalka v obliki obliža – spin off podjetja IN.Medica
DS Meritve d.o.o.
Sistemi za zbiranje in prenos podatkov o porabi plina in vode, nameščeni na klasične števce, ki omogočajo odčitavo na daljavo.
Zenodys B.V.
Vizualna platforma za industrijski internet stvari, ki omogoča enostavno povezovanje naprav in senzorjev ter prikaz podatkov in izdelavo analiz brez programiranja.
ORPE d.o.o.
Tehnologija in orodje za kromatografsko ločevanje različnih (bio) molekul, predvsem v procesih proizvodnje, čiščenja in diagnostike za uporabo v farmacevtski in kemijski industriji.
BIA Separations d.o.o.
Spletna poslovna rešitev v oblaku – 4thOffice za vzpostavitev fleksibilnega delovnega okolja.

 

STH Ventures

STH Ventures, družba tveganega kapitala, d.o.o.,

Zalaznikova 24, Ljubljana

T: +386 (0) 590 74790

Spletna stran:
www.sth.si

Visionect d.o.o.
Tablice z napisi (uporaba v javnem prometu – London, Sidney,…, ki ne potrebujejo eksternega napajanja. Nov izdelek tablice, ki označujejo zasedenost skupnih prostorov (sejne sobe).
Plasmait Project d.o.o.
Razvoj in izdelava inovativnih rešitev za toplotno in površinsko obdelavo neskončnih metalnih izdelkov.
Unafarm d.o.o.
Prodaja farmacevtskih izdelkov.

 

o investitorju

Koncern Kolektor nenehno išče priložnosti za rast in trenutno svojo ponudbo širi na področje digitalizacije korporativnega in socialnega okolja. V ta namen so ustanovili korporativni sklad Kolektor Ventures, ki financira tehnološke start-upe v zgodnjih razvojnih fazah. Kolektorjeva start-up platforma inovatorjem omogoča razvoj inovativne ideje do prodora na trg.
Spletna stran: www.kolektorstartup.com

Od leta 2010 Silicijevi vrtički združujejo nekatera uspešna slovenska visokotehnološka podjetja in posameznike, ki si delijo skupne vrednote odprtega komuniciranja, medsebojne pomoči in sodobnih pogledov na podjetništvo. Leta 2014 je pod okriljem Silicijevih vrtičkov pričel delovati tudi angelski sklad semenskega kapitala, s katerim podpirajo slovenske startup zgodbe.
Spletna stran: www.silicongardens.si

COINVEST je regionalna platforma, ki povezuje investitorje in visoko-tehnološke projekte startup podjetij. S svojimi aktivnostmi želijo prispevati k razvoju podjetniškega ekosistema s ciljem pomagati podjetjem pri zagotavljanju potrebnih virov, in sicer kapitala, dostopa do trgov in managerskih veščin.
Spletna stran: www.coinvest.si

CEED Slovenija je del mednarodne mreže podjetniških centrov CEED v 14 državah, ki združuje več tisoč podjetnikov. Organizira različne programe za rastoča podjetja z globalnimi ambicijami. Njihovi programi se razlikujejo glede na stopnjo rasti podjetij, zato se osredotočajo na tista znanja in veščine, ki jih na tej stopnji podjetnik najbolj potrebuje.
Spletna stran: www.ceed-slovenia.org