Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, SPIRIT Slovenija ob podpori Evropske komisije in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira že šesti Evropski teden podjetništva. Podjetniški teden je namenjen spodbujanju podjetništva med mladimi, zaposlenimi ali iskalci zaposlitve, ki se odločajo za samostojno podjetniško pot ter obstoječim mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

SPIRIT Slovenija, javna agencija skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira štiri poslovne dogodke. Osrednji nacionalni otvoritveni dogodek Evropskega tedna podjetništva se bo odvijal 29. septembra v Ljubljani, preostali trije regijski poslovni dogodki pa bodo potekali v večjih slovenskih mestih in sicer v Novem mestu 30. septembra, v Celju 1. oktobra in v Novi Gorici 2. oktobra. Prireditve bodo v letošnjem letu organizirane pod sloganom «Spletni podjetniki- Evropski digitalni prvaki«.

Vsi poslovni dogodki so brezplačni!

Več informacij o dogodkih in prijavnico najdete na naslednji povezavi http://www.podjetniski-portal.si/index.php?t=News&id=1361.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice