Slovenski podjetniški sklad je v 12.02.2021 v Ur.l.RS št. 21/2021 in na svoji spletni strani ponovno aktiviral 13 vavčerskih pozivov, preko katerih lahko podjetja pridobijo nepovratna sredstva v višini od 300,00 EUR do 9.999,99 EUR in jih koristijo za različne namene.
 
Tudi letos je s strani podjetij izkazan velik interes po koriščenju vavčerjev. Povpraševanje po nekaterih že krepko presega razpoložljiva sredstva, zato bo Slovenski podjetniški sklad moral danes objaviti zaprtje dveh vavčerjev, in sicer: Vavčer za digitalni marketing in Vavčer za tržne raziskave.
 
Zaradi omejenih sredstev, ki so podjetjem na razpolago v letu 2021 preko finančnih spodbud malih vrednosti – Vavčerjev in hkrati zaradi velikega povpraševanja, bo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v prihodnjih mesecih skušalo zagotoviti dodatna sredstva za vavčerje. Tako bodo vavčerji, ki jih bo potrebno zaradi pomanjkanja sredstev zapreti v prvi polovici leta, predvidoma ponovno na voljo v drugi polovici leta 2021.

logotipi vaverji  


   


Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice