Slovenski podjetniški sklad je finančne spodbude, katere ponuja mikro, malim in srednje velikim podjetjem, predstavil tudi v okviru Kongresa članov združenja Sloles. Zavod SLOLES, slovensko lesno združenje je združenje, ki pod svojim okriljem združuje slovenske žagarje in primarne predelovalce lesa, ki letno predelajo več kot polovico vse slovenske letne predelave hlodovine, ter trgovce z rezanim lesom.

SLOLES zastopa interese v njem združenih članov in posledično tudi tega dela gozdno lesne verige. Članstvo SLOLES-a se poleg srečevanja na skupščinah Zavoda,srečuje tudi na semenarjih članov, namenjenem izobraževanju in seznanjanju z novimi tehnologijami v panogi. Zavod SLOLES je 1. kongres članov organiziral v začetku meseca oktobra, natančneje 11. oktobra 2018 v Vinskem dvoru Deu.

Ker Slovenski podjetniški sklad predstavlja enega izmed pomembnih dejavnikov, ki lahko pripomore k razvoju gozdno lesne verige, je v okviru kongresa predstavil tudi različne finančne spodbude, ki jih nudi mikro, malim in srednje velikim podjetjem, med njimi bolj natančno tudi razpis P4L – Spodbude za razvoj lesarstva na področju polproizvodov.

Več o združenju SLOLES lahko preberete tukaj.

 

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice