Tudi letos se od 15. do 19. septembra 2021 predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo s svojo širšo ekipo selimo v Celje, kjer bomo iz prve roke podjetjem svetovali o konkretnih poslovnih izzivih, jih seznanili s trendi na trgu kot tudi s priložnostmi, ki jih ustvarjamo za podjetja.

Celovito vam namreč nameravamo predstaviti programe in aktivnosti, ki jih izvajamo skupaj z organi v sestavi in izvajalskimi institucijami. Na stojnici ministrstva, ki bo kot je že v navadi, v prvem nadstropju hale L1, bo vsak dan potekal bogat animacijski program in poslovno stičišče.

Ves čas sejma bodo potekala individualna svetovanja in informiranje s strani informatorjev ministrstva, organov v sestavi in izvajalskih institucij. V neposredni bližini naše stojnice bo navzoča tudi razstava Direktorata za lesarstvo: »Čar lesa«.

Program na stojnici se bo dopolnjeval še s pestrim programom dogodkov, ki se bodo odvijali v dvoranah sejmišča. Vljudno vas vabimo, da se čimprej prijavite na naslednje dogodke, saj je rok za prijavo le še do 10. septembra 2021.

Predlagamo, da pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno. Vsi udeleženci, ki boste predhodno pisno potrdili svojo udeležbo na posameznem dogodku, boste na blagajni MOS Celje na dan dogodka prejeli brezplačno vstopnico za obisk Mednarodnega obrtnega sejma Celje. Pri tem morate upoštevati veljavna navodila NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom. Za vstop na sejemski prostor je nujno izpolnjevanje pogoja PCT, na sami lokaciji pa bo možno tudi brezplačno opraviti hitri test.

V kolikor se boste naših dogodkov želeli udeležiti preko avdio-video konference, vam bomo poslali povezavo nanjo.

Se vidimo na 53. MOS!

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice