Spoštovani,

v sklopu letošnjega MOS vas vabimo na dogodek,

na katerem bosta predstavljena vsebina in terminski plan za pripravo reform in izvedbo razvojnih spodbud Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo iz naslova Načrta za okrevanje in odpornost.

Na dogodku bomo s strokovnjaki z različnih področij tudi razpravljali o tem, kaj so potrebe podjetij, kako država lahko pripomore h krepitvi rasti in razvoja podjetij, kako kakovosten je podporni ekosistem za podjetja ter kako pomembno je v današnjem času v praksi doseči zeleno in digitalno transformacijo.

KDAJ: 17. september 2021 od 10:00 do 13:00

Moderator dogodka bo Matej Golob

KJE: Mednarodni obrtni sejem Celje, Mala kongresna dvorana

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA!

Dogodek bo potekal v živo na Mednarodnem obrtnem sejmu Celje in preko avdio video konference. V kolikor se boste dogodka udeležili v živo na MOC Celje vas prosimo, da udeležbo predhodno potrdite na e-naslov  eusredstva.mgrt@gov.si najkasneje do 10. septembra 2021. Udeleženci boste (po vaši pisni potrditvi) prejeli brezplačno vstopnico za obisk, ki jo boste prevzeli na blagajni MOS Celje na dan dogodka. Upoštevati je potrebna veljavna navodila NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom.

Za vstop je pogoj PCT (možnost brezplačnega testiranja).

Za udeležbo dogodka preko AVK predhodna potrditev ni potrebna. Povezava do dogodka bo objavljena na spletnih straneh MOS Celje in Facebook strani ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo

Vabljeni tudi na stojnico
Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo,
hala L1, 1. nadstropje, vsak dan med 9. in 19. uro.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice