V Hekovniku so s partnerji to poletje pripravili pestro ponudbo dogodkov in programov namenjenih zagonskim podjetjem in posameznikom z drznimi poslovnimi idejami željnih znanja in izkušenj iz Silicijeve doline ter mentorstva najboljših.

Program start:Cloud+ predstavlja novost med Slovenskimi podjetniškimi programi, namenjen pa je vsem, ki se ukvarjate z razvojem poslovnih storitev v oblaku – web in mobilnimi aplikacijami, internetom stvari ali pa se pripravljate na kampanijo množičnega financiranja vašega produkta (crowdfunding). Poudarek je na definiranju pordukta in vstopu na trg. Ob koncu programa najboljše ekipe čakajo nagrade v skupni vrednosti 50 000 EUR! Več si preberite na http://hekovnik.com/start-internet-of-things/.

Imate poslovno idejo, pa nimate ekipe? Po izjemno uspešnem prvem dogodku v sklopu platforme Cofinder, slednja sedaj organizira nov dogodek »Sestavi svojo ekipo«, ki bo 9.5. 2014 v Hekovniku s fokusom na »Internet of Things«, »cloud« in »Crowdfunding« tematike. Dogodek je namenjen vsem, ki iščete soustanovitelja za svojo idejo. Število vstopnic je omejeno, rok prijave pa 7.5.2014 do 12. ure, zato pohitite in se prijavite še danes na http://www.cofinder.eu/events/internet-of-things.

Hekovnikov prenovljeni startup program start:Something++ je namenjen vsem, ki imate zagonsko podjetje ali pa razmišljate o zagonu nove ideje. V Hekovniku so ugotovili, da Lean metodologija ni dovolj, v kolikor je ne podkrepimo s podatki. V 8 intenzivnih tednih vas program start:Something++ pospremi od ideje do data-driven startupa! Več informacij in prijava je na voljo na
http://hekovnik.com/start-something-plusplus.

Za vprašanja se lahko obrnete na tomaz@hekovnik.si oz. 041 444 845 (Tomaž Frelih)

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice