Ljubljana/Maribor, 28. avgust 2017 – Slovenski obrtniki in podjetniki bodo po dolgih letih čakanja dobili svojo televizijsko oddajo. 1. septembra namreč na televizijske zaslone prihaja nova TV oddaja z naslovom IZZIVI – obrt in podjetništvo, ki bo v prvi vrsti namenjena obrtnikom in podjetnikom. Na sporedu bo vsak petek ob 20. uri na TV Maribor, ponovitvi bosta v nedeljo ob 16.30 in v torek ob 13.20 na TV Maribor, ogledati pa si jo bo mogoče tudi na MMC portalu RTV Slovenija.

Pobudnica in glavni partner nove televizijske oddaje je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. »Obrtniki in podjetniki smo želeli imeti oddajo, ki bi celostno predstavila teme s področja obrti in podjetništva. Če imajo kmetje svojo oddajo, zakaj je ne bi imeli tudi mi?«, je razloge za začetek nove TV oddaje pojasnil predsednik OZS Branko Meh.

Oddaja bo informativno-izobraževalnega formata, v njej pa se bomo lotili aktualnih tem s področja obrti in podjetništva, svetovali obrtnikom in podjetnikom, jih izobraževali in informirali o aktualnih dogodkih, zakonodajnih spremembah, predstavljali dobre prakse slovenskih obrtnikov in podjetnikov in še mnogo več.

O TV Maribor
TV Maribor sodi pod okrilje RTV Slovenija, prek različnih internetnih ponudnikov pa je dostopna gledalcem po vsej Sloveniji. Oddajo pa si boste lahko ogledali tudi na MMC portalu RTV Slovenija. Urednica in voditeljica nove TV oddaje bo Duška Lah.

Partnerji oddaje
Poleg OZS so oddajo podprli tudi njeni dolgoletni partnerji, in sicer NLB, Zavarovalnica Triglav, Slovenski podjetniški sklad, Sklad obrtnikov in podjetnikov, Spirit Slovenija ter Center RS za poklicno izobraževanje.
Vsebina oddaje bo zanimiva tudi za širšo javnost, ki jo zanima področje obrti in podjetništva. OZS skupaj s partnerji in ustvarjalci oddaje vabi k ogledu!

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice