Spoštovani!

SPIRIT Slovenija, javna agencija, s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira že 8. Slovenski forum inovacij, edini poslovni dogodek, ki na enem mestu združuje inovativni potencial Slovenije – podjetja, posameznike, raziskovalne in druge podporne institucije ter drugo zainteresirano javnost.

Prijavite in predstavite svojo inovacijo: proizvod, storitev ali poslovni model oz. proces, in kandidirajte za izbor med 45 najboljših inovacij. Zmagovalci posameznih kategorij izbranih inovacij bodo prejeli posebna priznanja.

BODITE MED PRVIMI! Prijavite inovacijo čim prej, saj bo v letošnjem naboru sodelovalo le prvih 200 prijavljenih inovacij. V primeru manjšega števila prijav traja nabor do 19. septembra 2013, do 24:00 ure.

Kaj vam prinaša izbor med najboljše?

  • brezplačno predstavitev vaše inovacije na samostojni razstavni stojnici 8. Slovenski forum inovacij, 12. in 13. novembra 2013, v Cankarjevem domu v Ljubljani,
  • izdelan predstavitveni pano o inovaciji, ki ga po končani prireditvi avtor inovacije zadrži zase,
  • javno predstavitev avtorja in inovacije,
  • predstavitev inovacije v elektronskem katalogu na spletnem portalu www.foruminovacij.si,
  • predstavitev inovacije v tiskanem slovensko – angleškem katalogu.

Preverite utrip prireditve: http://www.foruminovacij.si/sfi/o-slovenskem-forumu-inovacij/fotogalerija-7-sfi

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo za celotno prireditev zagotovila medijsko predstavitev prireditve preko radia, spleta in različnih tiskanih medijev. Zato je predstavitev inovacije na prireditvi za prijavitelje še toliko pomembnejša, saj predstavlja hkrati tudi medijsko promocijo inovacije.

8. Slovenski forum se bo odvijal 12. in 13. novembra 2013, v Cankarjevem domu, v Ljubljani. Za obisk dogodka bo omogočen PROST VSTOP za vse obiskovalce. Pričakujemo več kot 3.000 obiskovalcev, med katerimi so lahko tudi vaši potencialni poslovni partnerji, investitorji ali kupci.

Več informacij in možnost brezplačne prijave inovacije na: www.foruminovacij.si. Priložnost več, da izkoristite ponujeno.
Za vse dodatne informacije so dosegljivi na e-naslovu: sfi@spiritslovenia.si ali na telefonski številki: 01/589 18 70.

Vljudno vabljeni k prijavi!

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice