Vabljeni na drugi meetup za vodstva slovenskih hitro rastočih zagonskih tehnoloških podjetij, kjer bomo z vrhunskimi domačimi in izraelskimi strokovnjaki govorili o dobrih praksah in izzivih s področij umetne inteligence (AI), upravljanja velikih podatkov (big data), kmetijske ter živilsko predelovalne industrije ter o priložnostih za slovenska scaleup in startup podjetja za sodelovanje z izraelskim podjetniškim ekosistemom.

Srečanje poteka v okviru Startup Plus Programa Slovenskega podjetniškega sklada v sodelovanju z  Veleposlaništvom Republike Slovenije v Tel Avivu. Namenjeno je hitro rastočim zagonskim tehnološkim podjetjem, ki ste dokazano uspešna, mednarodno konkurenčna in prodorna, hitro zaposlujete in razvijate nove kompetence ter ustvarjate nove tehnologije in produkte.

mmetup  

Dva vsebinsko bogata pogovora z mednarodnimi podjetniškimi gosti

Vsebino programa smo ukrojili po meri izzivov scaleup in startup podjetij, diskusiji bosta namenjeni trem temam:

 – izzivom in poslovnim priložnostim sodelovanja z večjimi uveljavljenimi podjetji in multikorporacijami,
 – priložnostim na  kmetijstva in živilske tehnologij (agri & foodtech) ter
 – priložnostim na področju AI, Big Data in podatkovne analitike.

1:1 srečanja z izraelskimi mentorji

Zadnji del dogodka bo namenjen 20-minutnim individualnim srečanjem z osmimi priznanimi izraelskimi strokovnjaki z bogatimi izkušnjami v mednarodnem tehnološkem okolju. Na 20-minutnih individualnih srečanjih lahko sodelujejo slovenska scaleup podjetja, ki se pravočasno prijavijo na dogodek. Zaradi omejenega števila razpoložljivih mentorskih srečanj se bodo mesta dodelila po pravilu “kdor prvi pride, prvi melje”.  

Dogodek je brezplačen, obvezna je predhodna spletna prijava. 

Program dogodka najete tukaj.

###
Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi “de minimis” sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice