Vsem prijavljenim v postopke predselekcije razpisov Slovenskega podjetniškega sklada sporočamo, da bodo glede na okoliščine vsa ocenjevanja v celoti izpeljana online. Za nami je že uspešno izvedeno prvo ocenjevanje prijavljenih podjetij v proces predselekcije za SK75, na katerem je sodelovalo 24 podjetij in 23 ocenjevalcev.

Odzivi so bili nad pričakovanji tako na strani podjetnikov kot tudi komisije. Natančna navodila, kako bo ocenjevanje potekalo, bodo prijavljeni pravočasno prejeli na svoj elektronski naslov.

 

Ne pozabite, da se rok za prijavo v predselekcijo za P2 izteče že DANES opolnoči. Čim prej se registrirajte v Centralni prijavni sistem in pravočasno oddajte svojo vlogo. Danes,v četrtek, do 16. ure vam lahko tudi mi nudimo podporo pri oddajanju preko info@startup.si.

 

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi “de minimis” sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice