Prijaviteljem na razpis SK75 je na voljo tudi prijava v predselekcijski postopek, ki ga za SPS izvaja Start:up Slovenija in prinaša vsebinsko podporo z namenom priprave kakovostne vloge za pridobitev sredstev, dodatni razvoj poslovne ideje in poslovnega modela, pridobitev potencialnega zasebnega investitorja, in dodatno akumulacijo zasebnega kapitala, pa tudi pomoč pri smiselni obrazložitvi in zaprtju finančne konstrukcije.

Prijava v predselekcijski postopek je še možna. Rok za prijavo v predselekcijski postopek je 5. september 2019!

 

Nato sledijo 12. septembra prve predstavitve pred komisijo, 18. september bo rezerviran za SK75 demo dan generalko, pravi demo dan s predstavitvami startupov pa bo potem 24. septembra.

 
Osebne predstavitve pred komisijo, generalka za demo dan in demo dan prinašajo tudi pripravo podjetnika oziroma družbenikov podjetja na predstavitev pred zasebnimi investitorji ter pomoč pri celotni pripravi vloge, tako z vsebinskega kot z administrativnega vidika. Ker lahko predselekcijski postopek prinese do 40 točk od skupaj 100 možnih pri prijavi na razpis, so možnosti za uspeh s prijavo v predselekcijo znatno večje.

sk banner  

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice