Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je veleposlanštvo Španije obvestilo, da je Sklad princese iz Girone razpisal mednarodno nagrado za mlade do 35 let. Sklad skuša s to nagrado prepoznati osebno in poklicno pot mladih, ki so se kjer koli na svetu izkazali s svojim delom, zaslugami in zglednostjo pri razvoju projektov – še posebej, če so ti predstavljali težavo ali tveganje – ki so sposobni na kreativni način uvajati pozitivne spremembe v družbi in katerih ugled omogoča, da so navdih in vzor drugim mladim.

slika pansko veleposlanitvo   

Gre za zasebni sklad, ki je bil ustanovljen leta 2009 in ima 90 podpornikov pod častnim vodstvom njegovega Veličanstva kralja Španije v imenu njene visokosti princese Asturiasa in Girone. Njen namen je podpreti nove generacije, da bodo lahko gradile in vodile boljši ter bolj trajnostni svet.

Vse potrebne informacije o razpisu so dostopne na naslenji povezavi www.fpdgi.org. Rok za predstavitev kandidatur se bo iztekel 30. novembra 2020.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice