Pripomočki za pripravo vloge

 
Spoštovani uporabniki pripomočka!  

Pred vami je pripomoček za lažjo in enostavnejšo pripravo poslovnih načrtov za manjše in vsebinsko manj zahtevne investicije in projekte.
Navodila za uporabo so v nadaljevanju podrobno predstavljena in jih morate za pravilno delovanje pripomočka v celoti upoštevati.

Posebej opozarjamo da:

  • pripomoček pravilno deluje s programsko opremo Microsoft Office,
  • morate pri varnostnem opozorilu ob zagonu finančnega dela poslovnega načrta nastaviti pravilno varnost makrojev glede na verzijo vašega  Excela,
  • zneske v Finančno prilogo vpisujete samo v modre Excelove celice zato, ker so bele in rumene celice programsko zaklenjene.
Po več kot desetletnih izkušnjah z uporabo pripomočka ugotavljamo, da so vse težave pri izdelavi Finančne priloge izključno posledica površne seznanitve z navodili in ne napak v računalniškem programu, kot vsak uporabnik najprej pomisli.

Če imate kljub vsemu težave z izdelavo poslovnega načrta, dobite dodatne informacije na telefonski številki (02) 234 12 53 - Darinka Meško.

Ker je uporaba neobvezna in brezplačna, za brezhibno delovanje pripomočka na vaših računalnikih Sklad ne prevzema nobene odgovornosti!

Če podjetnik želi izdelati poslovni načrt sam ali v sklopu podjetniškega tima je Sklad za pripravo poslovnega načrta z navodili pripravil pripomoček za izdelavo poslovnega načrta posebej za:

Top